0

Liderul AMB impresionat de dedicarea baptiștilor estonieni

 logo bwaSecretarul general al Alianței Mondiale Baptiste (AMB), Neville Callam, invitat să participe la o conferință baptistă de misiune organizată în luna octombrie în Estonia, a avut prilejul să aducă un mesaj de încurajare pentru eforturile făcute de credincioșii baptiști estonieni în lucrarea de misiune și evanghelizare.

Callam a declarant că a fost impresionat de dedicarea pe care estonienii o arată față de lucrarea de misiune și evanghelizare. În ciuda numărului mic de membri pe care Uniunea Baptistă din Estonia îi are – 6000 de membri în 85 de biserici – nu doar că au proiecte misionare îndrăznețe, dar au trimis și misionari dincolo de granițele țării lor. Câțiva dintre acești misionari estonieni au avut ocazia să împărtășească în timpul conferinței povești pline de inspirație de pe câmpul de lucru. După cum și-a exprimat părerea Callam, unii dintre acești misionari sunt tineri care au auzit chemarea misiunii și au răspuns cu supunere.

De asemenea, liderul baptist, având ocazia să vorbească la un serviciu de evanghelizare a conferinței din Tartu, a mărturisit încântarea lui ”de a vedea focalizarea intensă și voită a acestei mici uniuni pe lucrarea evanghelistică.”

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.