0

UPDATE:Conferinta anuala a bisericilor baptiste din diaspora europeana

siglaUBRTorino Torino2Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România organizează prin Departamentul de Misiune cea de-a patra conferință anuală a bisericilor creștine baptiste din diaspora europeană cu titlul “Unitatea spirituală în diversitatea slujirii” – Consolidarea mărturiei baptiștilor români din diaspora europeană. Evenimentul are loc în perioada 25 – 27 Octombrie 2013 și este găzduită de Bisericile Baptiste Române „Golgota” și „Emanuel” din Torino, Italia. Textul biblic pentru tema acestei conferințe este „…noi care suntem mulți alcătuim un singur trup în Hristos, dar, fiecare în parte, suntem mădulare unii altora.” Romani 12:5.

La această conferință sunt prezenți peste 70 de participanți din 28 de biserici din Statele Unite, Italia, Spania, Anglia, Austria, Germania, Franța și Danemarca. Alături de participanții din diaspora sunt prezente și 8 persoane din România.

Vorbitorii sunt Otniel Bunaciu, Viorel Candrianu, Samuel Stan, Alex Vlașin și Romică Iuga. Pe lângă temele prezentate în plen, au loc și discuții în grupuri restrânse unde participanții au posibilitatea de a dezbate subiecte de actualitate în bisericile românești din diaspora.

 

Foto 3: Samuel Stan (USA), Viorel Candrianu (RO), Otniel Bunaciu (RO), Romica Iuga (RO) și Alex Vlașin (RO)

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.