1

Otniel Bunaciu a fost ales Presedintele Federatiei Baptiste Europene

Otniel Bunaciu si Tony PeckIn urma unui eveniment aparte, Presedintele Uniunii Baptiste din Romania, Otniel Ioan Bunaciu a fost ales Presedintele Federatiei Baptiste Europene pentru o perioada de doi ani. Anterior, Otniel Bunaciu a ocupat functia de vicepresedinte al aceleiasi entitati. Otniel Bunaciu este cel de-al doilea roman care a fost ales sa reprezinte la nivel international forul baptist european care cuprinde aproximativ 770 000 de credinciosi baptisti raspanditi in 52 de uniuni si conventii la care se adauga si alte sapte biserici afiliate.

Alaturi de reprezentantii nationali din fiecare conventie si uniune care face parte din Federatia Baptista Europeana a fost prezent si un cor format din membri ai bisericilor baptiste romane din Austria. Uniunea Baptista din Romania a fost reprezentata si de Ionel Tuțac, Ilie Tinco si Joszef Kovacs.

Evenimentul este unul special si in sensul ca preceda prima intalnire a Consiliului Federatiei Baptiste Europene in Romania. Acest consiliu se va intalni la Bucuresti in toamna anului viitor.

Galerie Foto din timpul desfasurarii festivitatii. Click pe imagine pentru a putea vedea galeria foto.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.