0

Baptistii din Lugoj au adus bucuria Craciunului in Mehedinti

Lugoj, copiii, cadouri, mehedintiBucuria nasterii Domnului Isus a fost experimentata si de elevii Scolii generale din localitatile Vanju Mare, Bucura si Nicolae Balcescu, judetul Mehedinti.
Miercuri, 19 decembrie, un grup de credinciosi baptisti din Lugoj au vizitat, impreuna cu fratii lucratori din zona (Gabriel Cismariu si Valter Calitoiu), scolile din aceste localitati, distribuind aproape 500  de pachete cu dulciuri, rechizite si haine. Cadourile au ajuns in judetul Mehedinti la initiativa pastorului Ionel Tutac, secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania, care i-a motivat pe copiii Bisericii Crestine Baptiste „Harul”din Lugoj si pe copiii de la Gradinita si Scoala Crestina „Harul” sa daruiasca daruri de Craciun pentru colegii lor din sudul tarii.
Impreuna cu cadourile, baptistii din Lugoj au daruit si cateva sute de Biblii, Noi Testamente si carti de cantari.
Partener in acest proiect a fost si fratele presbiter Mihai Bojin, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Timis. Doamna Mariana Ionitau, directoarea Scolii generale din Vanju Mare, a multumit lugojenilor pentru cadourile oferite.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.