0

Dumnezeu este Evanghelia

Este mesajul principal al lui John Piper pentru participantii prezenti in primele doua zile ale conferintei prilejuite de sosirea sa in Romania. Alaturi de mesajele lui John Piper care sunt prezentate in partea a doua a programului, au mai conferentiat si Emil Bartos, Daniel Grigoriciuc si Emil Mestereaga. Temele abordate de cei trei vorbitori amintiti anterior sunt: Suprematia lui Dumnezeu in suferinta (Emil Bartos), Suprematia lui Dumnezeu in rugaciune (Daniel Grigoriciuc) si Suprematia lui Dumnezeu in misiune (Emil Mestereaga). In cadrul fiecarei sesiuni, participantii au avut ocazia de a adresa intrebari tangentiale temelor aflate in discutie.

Conform declaratiilor organizatorilor, intentia de a-l aduce pe John Piper in Romania exista de circa unsprezece ani, dar materializarea acestei dorinte s-a realizat abia in cursul acestui an. Fiecare persoana inscrisa la conferinta, a primit cu aceasta ocazie cea mai recenta carte a lui John Piper, cea care a dat titlul conferintei, Dumnezeu este  Evanghelia.

Vizita lui John Piper se va incheia cu o intalnire de evanghelizare la Sala Palatului in cursul zilei de 6 mai, orele 18.00

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.