Marti, 03 aprilie 2012 are loc la sediul Uniunii Baptiste din Romania intalnirea reprezentantilor organizatiilor misionare care activeaza pe teritoriul tarii noastre. Sunt prezente organizatii misionare precum Frontiers, OM, Bunul pastor, GEM, Evanghelism Explosion, + One Hope, Alege Viata, Un nou inceput, Purtatori de faclie, Reach Global, RAM, IMB, OCI, CBF, ECM, Touched Romania, World Venture si ABWE.

Din partea organizatorilor este prezent Otniel Ioan Bunaciu in calitate de Presedinte al Uniunii Baptiste, Viorel Candrianu, Vicepresedintele departamentului de misiune si Alex Vlasin Coordonatorul aceluiasi departament.

Otniel Ioan Bunaciu a subliniat faptul ca in momentul de fata, Uniunea Baptista, prin intermediul departamentului de misiune este interesat sa lucreze in trei directii majore: misiune interna in zona rurala si urbana, misiune printre romanii din diaspora si misiune externa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Viorel Candrianu a adresat un scurt salut participantilor si a indemnat organizatiile prezente in tara noastra sa ofere alternative si proiecte transparente in ceea ce priveste misiunea.

Alex Vlasin a prezentat o scurta istorie a departamentului de misiune si a proiectelor care s-au finalizat sau care sunt in desfasurare. De asemenea el a subliniat si nevoia de a continua demersurile misionare in vederea largirii imparatiei lui Dumnezeu atat printre romani cat si printre cei de alta nationalitate.

 

 

Intalnirea are loc in Bucuresti si a adunat pana in prezent 24 de reprezentanti ai organizatiiilor misionare recent amintite.

 

 

Topics #departamentul de misiune #evanghelizare #uniunea baptista