Consiliul Judetean Timis, in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, au celebrat, in avans, vineri 18 Noiembrie, Ziua Internationala a Drepturilor Copilului.

Acest eveniment se celebreaza in fiecare an, din 1989, la data de 20 Noiembrie si este o initiativa a Organizatiei Natiunilor Unite.

La evenimentul organizat in Palatul administrativ al Consiliului Judetean Timis au fost invitati la dezbaterea cu tema: „Drepturile copilului-o – prioritate a societatii romanesti”, reprezentanti ai autoritatilor, bisericilor si organizatiilor non-guvernamentale.

In prezenta domnului prefect Mircea Bacala, ai reprezentantilor Consiliului Judetean si ai presei, doamna directoare Rodica Negrea a inmanat distinctia de „Ambasador al promovarii drepturilor copilului” catorva personalitati implicate in proiecte sociale.

Printre cei care au primit aceasta distinctie s-au aflat si doi lideri spirituali: Mitropolitul Banatului, Nicolae Corneanu si secretarul general al Uniunii Baptiste, Ionel Tutac.

Topics #ionel tutac #ONU