0

Aniversare le Liceul Baptist Timisoara

Sambata, 15 Octombrie, in cladirea Bisericii Crestine Baptiste „Betel” , Liceul Teologic Baptist din Timisoara a aniversat 20 de ani de existenta. Inceput in anul 1991, la initiativa pastorului Petru Dugulescu, liceul reprezinta o excelenta carte de vizita pentru baptistii din judetul Timis.

La aniversarea liceului au fost invitati nu doar actualii elevi, ci si fosti absolventi, parinti, reprezentanti ai autoritatilor si bisericilor, parteneri, directori ai liceelor baptiste din zona Banatului, reprezentanti mass-media.

Printre invitati s-au aflat:Alan Brown- consultant educational ACSI Europa, Ionel Tutac-secretar general al Uniunii Baptiste, Marin Popescu-inspector general ISJ Timis, Gheorghe David-senator, Cristi Dugulescu-deputat, Ioan Maris-presedintele organizatiei „Invingatorii”, Ioan Redis-directorul Liceului Baptist „Alexa Popovici” din Arad, Alexandru Szucs-directorul Liceului Baptist din Resita, Ligia Dugulescu-presedinta Asociatiei Evanghelistice si de Caritate „Isus Speranta Romaniei”.

Cu acest prilej, corul absolventilor, corul liceului si al gimnaziului au cantat spre slava lui Dumnezeu, au fost depanate amintiri din istoria scolii si au fost adresate cuvinte de apreciere pentru activitatea educationala si spirituala a liceului.

 

Directorul liceului, profesorul Ilie Danut, a oferit diplome si distinctii tuturor celor care au avut o contributie la dezvoltatea acestei institutii de invatamant.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.