Pe meleagurile noastre avem un frate de 102 ani, credincios din 1929, cu o marturie foarte buna, ce a tinut sus Cuvantul Vietii, dar singurul credincios Domnului in satul lui. Este vorba de fratele Nicola Ion nascut in 1907 si botezat in credinta baptista la Brasov in 1929, ce locuieste in satul Chilia judetul Olt, din 1930.

A fost viguros, sanatos si credincios. In vizita din 28 februarie 2010 a fost prima oara cand l-am gasit in pat; il dor picioarele care se umfla, capul ii vajaie , se simte mai slabit, dar il asteapta pe Domnul.
Le doreste fratilor sa fie credinciosi, sa urmeze pe Domnul Isus si sa aiba Binecuvantarea Domnului.

Comunitatea baptista locala i-a atribuit un certificat de credinciosie, bucurandu-ne de o astfel de ocazie.[rara] Am atasat si niste fotografii de la eveniment.

Ne rugam sa se poata intemeia in satul Chilia o Biserica a Domnului, si Domnul sa fie proslavit si prin viata si prin moartea fratelui Nicola Ion, atunci cand Domnul o va randui.

V-am trimis acest mesaj, pentru a sti, pentru a va bucura , pentru a va ruga si chiar a ajuta lucrul Domnului acolo potrivit cu dorinta si putinta.

Domnul sa fie proslavit in toti credinciosii Sai!

Ioan Maior