1

Asociația medicilor creștini vă invită la conferință

Asociatia Medicilor Crestini din Romania invita toti medicii si studentii medicinisti crestini la a XXI-a Conferinta Nationala, conferinta creditata anual de Colegiul Medicilor din Romania cu ore EMC. Tema conferintei este “Dileme etice in practica medicala” si va avea loc in perioada 7-9 mai 2010 la Hotel Alunis din Sovata, jud. Mures.

Invitatul principal este prof.dr. John Wyatt, profesor de Neonatologie la University College London si credincios devotat, bine ancorat in valorile crestinismului, preocupat de provocarile etice impuse de dezvoltarea noilor tehnologii in medicina, iar in cadrul conferintei va aborda probleme etice legate de inceputul si sfarsitul vietii.

Suntem onorati de prezenta la conferinta a presedintelui Colegiului Medicilor din Romania prof.dr.Vasile Astarastoaie, rector UMF Iasi si profesor de Bioetica si de Medicina Legala.
Mesajul spiritual va fi prezentat de Danut Manastireanu, doctor in teologie.

Detalii despre conferinta si participarea la conferinta puteti gasi accesand site-ul www.mediculcrestin.ro/evenimente.htm.

Ne puteti contacta prin email la adresa secretariat (a) mediculcrestin.ro sau telefonic pe dr.Cornel Butas 0723-217752 sau dr.Daniela Gherman 0745-646930.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.