0

Sărbătoare la Comunitatea Baptistă Cluj

Inaugurare ClujMarți 3 noiembrie 2009, într-o atmosferă de bucurie împletită cu o sfîntă solemnitate, a avut loc inaugurarea noului sediu al Comunității Baptiste Cluj.

Acest moment istoric este o recunoaștere a faptului că Dumnezeu își arată harul Său nespus de felurit față de copiii Săi, deoarece este pentru prima dată după 78 de ani, scurși de la înfințarea Comunității Baptiste Cluj, cînd avem un sediu proprietate proprie. Locația se află pe strada Johannes Gutenberg nr. 5A. Până la această dată, Comunitatea  a avut sediul la Biserica Creştină Baptistă Nr. 1, din cartierul Mănăştur, căreia dorim să-i mulțumim și pe această cale. Noul sediu este un dar primit de la Dumnezeu prin mîna unei familii de credincioși baptiști din Cluj care ne-au oferit casa lor pentru a fi remodelată și apoi folosită de Comunitatea Baptistă Cluj. Știm că Domnul  va răsplăti jertfa lor cu mari binecuvîntări, de aceea ne rugăm pentru ei și chiar dacă nu le pomenim numele le suntem recunoscători.
Sărbătoarea a început în curte cu citirea unor pasaje din Biblie, prin frații păstori Vasile Paul și Daniel Chereji, urmată de un moment de rugăciune prin frații păstori Vasile Tămaș și Radu Cifor. Apoi am intrat în sala de adunare unde am cîntat, ne-am rugat, timpul de rugăciune fiind condus de frații păstori Teofil Mihoc și Aurel Boșca. A urmat cuvîntul de bun venit și de salut rostit de fratele păstor Cornel Vereş, preşedintele Comunității, după care fratele păstor Otniel Bunaciu, preşedintele Uniunii Bisericilor Baptiste din România a avut un mesaj de încurajare și zidire din Cuvântul Domnului.

În încheiere fratele păstor Beniamin Fărăgău ne-a edificat spiritual prin studiul biblic din cartea Exod. La această sărbătoare am putut experimenta încă odată cuvintele din Psalmul 133.1 : ”Iată ce plăcut şi ce dulce este să locuiască fraţii împreună!”. A lui Dumnezeu să-i fie toată slava!                     

A consemnat pastor Avram Faur 

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.