Contact

Revista Creștinul azi

Str. Dâmboviței 9-11, Sect 6 București 060842

Tel 021 430 00 39

crestinul.azi (a) gmail.com

34 thoughts on “Contact

 1. Revista Crestinul Azi Author

  Răspunsul vine poate târziu pentru toți cei care ați așteptat explicațiile biblice pe lunile octombrie-decembrie 2019. Ne cerem scuze pentru faptul că nu vi le-am putut oferi la timp.
  Însă cum poate ați observat, publicarea explicațiilor biblice a reînceput cu luna ianuarie 2020. Sperăm că problemele cu care ne-am confruntat și care au dus la aceste disfuncționalități să fi fost depășite.

 2. Mos Leanu

  Doresc comanda pentru calendare de studiu,(atat mici cat si de perete)si carte de studiu pe 2018.Cum comand ca calendare de perete si carti de studiu nu am gasit pe 2018?

 3. Aș dorii să refaceți abonarea eu nu reușesc nicicum, mi e spune că nu este corect făcută….viorelardelean2016@yahoo.com Pace și Har de la Domnul

 4. Paunovici Beniamin

  Pace! As vrea sa stiu cate aparitii sunt pe an la revista Crestinul Azi. Va multumesc.

 5. viorel

  Pace,am vazut calendarele pentru studiul biblic pentru anul 2015 si suntem dezamagiti datorita faptului ca nu sunt trecute versetele de aur.Noi avem in biserica copii care invata versetul si il spun.Cred ca ve-ti reusi modificarea calendarului corespunzator intrucat am hotarat sa continuam cu biserica studierea scripturii si in anul 2015 .As vrea un raspuns urgent pa mail daca este posibil . Va multumesc si doresc ca Domnul sa va Binecuvinteze.Viorel Scurt,Biserica Crestina Baptista ,,Sfanta Treime”Alesd.

 6. sorin

  Buna, nu reusesc sa rasfoiesc revista dumneavoastra ,o primesc dar de ce nu pot citi aricolele
  multumesc

 7. David

  Va rog faceti bine de puneti informatii de contact pe site:

  Gen: echipa de redactie si toate cele sa fiti mai usor de reperat !

  Dumnezeu sa va binecuvinteze !

 8. admin Author

  Va rugam sa ne trimiteti datele de contact la care doriti sa primiti abonamentul la adresa crestinul.azi@gmail.com. Veti primi un colet cu contravaloarea abonamentului pe un an (24 de lei) pe care il veti achita la oficiul postal de care apartineti in momentul in care il ridicati.

 9. David

  as vrea si eu abonament la revista dar sa inceapa sa vina din luna octombrie anul acesta .. se poate ? ce trebuie sa fac ?.

 10. Buna seara, de cateva zile nu functioneaza linkul de pe titlurile articolelor. Afecteaza si trimiterile de pe RSS. Se poate rezolva? Multumesc 🙂

 11. admin Author

  Buna seara,
  in acest moment nu comercializam carti in format electronic. Exista in format electronic gratuit statutul de organizare si functionare a cultului, marturisirea de credinta si calendarul de studiu biblic pentru 2013.

 12. Florin

  Buna ziua. vreau sa stiu daca aveti carti in format electronic si cum pot sa le comand?

 13. Buna ziua,

  Va scriu ca sa va invit la seminarul Rolul cultelor și al organizațiilor religioase în dezvoltarea economiei sociale, ce va avea loc maine, incepand cu 9.30, la sediul FDSC.

  Vreti va rog sa imi trimiteti o adresa de mail ca sa va transmit si agenda evenimentului?

  Multumesc, numai bine,
  Vera

  Institutul de Economie Socială din cadrul Fundaţiei pentru Dezvoltarea Societăţii Civile vă invită la seminarul Rolul cultelor și al organizațiilor religioase în dezvoltarea economiei sociale, care va avea loc mâine, 19 martie 2013, începând cu ora 10:00 la sediul Institutului de Economie Socială, Bd. Nerva Traian nr. 21, sector 3, București.

  Alături de cooperative, case de ajutor reciproc, societăţi mutuale și alte tipuri de întreprinderi sociale, cultele și organizaţiile cu profil religios sunt o parte activă a acestui sector de activitate, desfăşurând o gamă largă de activităţi de economie socială. Cum rolul entităților de cult este important în influențarea comportamentului finlantropic al românilor (donația este comportamentul cel mai des întâlnit în România) credem că analiza organizațiilor religioase din punct de vedere al economiei sociale este firească și necesară.

  În cadrul seminarului de mâine sunt prezentate concluziile raportului preliminar privind rolul cultelor și al organizațiilor religioase în dezvoltarea economiei sociale. Printre tematicile prezentate se regăsesc: rolul credinţei şi valorilor religioase în apariţia şi dezvoltarea economiei sociale, relaţiile dintre stat și Biserică în spaţiul românesc modern, regimul general al cultelor după 1989 și reglementări specifice privind patrimoniul şi finanţarea cultelor şi a organizațiilor neguvernamentale cu profil religios. Se vor regăsi, de asemenea, date comparative despre afilierea religioasă a populației României, comportamentul religios și modul în care este percepută Biserica în societatea contemporană.

  La seminar vor participa reprezentanți ai primelor cinci culte religioase din România, ca pondere statistică, potrivit ultimului recensământ, ce au fost analizate în cadrul studiului: Biserica Ortodoxă Română, Biserica Romano-Catolică, Biserica Reformată (Calvină) din România, Cultul Creştin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică, Biserica Română Unită cu Roma – Greco-Catolică – precum și alți reprezentanți ai societății civile, activi în zona economiei sociale.

  Cercetarea face parte dintr-un ansamblu mai larg de investigaţii sociale întreprinse în cadrul proiectului „PROMETEUS – Promovarea economiei sociale în România prin cercetare, educaţie şi formare profesională la standarde europene” (ID 57676), implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile în parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, Universitatea Bucureşti – Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises şi Centrul Naţional de Pregătire în Statistică, care are drept obiective cunoaşterea situaţiei sectorului economiei sociale din România şi promovarea acestuia ca sector semnificativ în viaţa şi dezvoltarea societăţii româneşti. Mai multe informații despre proiect și activitățile desfășurate până acum se găsesc pe http://www.ies.org.ro .

 14. Marius

  Buna ziua,

  Sunt interesat de articolul despre incinerare (din numarul curent), dar nu pot sa-l vizualizez bine. Ce pot sa fac?

  Multumesc anticipat pentru raspuns.

  Marius – Sibiu

 15. teo

  un grup de tineri din biserca penticostala are nevoiede o orga pt slujire in biserca si evanghelizare. si de un echipament de sunet daca stiti pe cineva doritori sa ajute o biserica ne gasiti nla nr 0722413835

 16. admin Author

  Anul acesta nu se vor mai tipari. Puteti, in schimb, descarca macheta calendarului si o puteti tipari dumneavoastra.

 17. gabi codrea

  Pentru abonamente la revista Crestinul azi cum se procedeaza?? Le puteti trimite in USA? si cat costa?
  Multumesc.

 18. Ana eleonora Pintea

  a mai plecat un INGER……

  RADU MURESAN

  A fost un om, care si-a inchinat cu adevarat viata lui DUMNEZEU.
  Un adevarat crestin, pe fata caruia ,stralucea bucuria mantuirii, a carui glas , emana pacea deplina pe care o traia prin prezenta Domnului Isus in inima sa, iar zambetul schitat pe chipul sau iti dadea acea incredere ca vorbesti cu un om ce avea o reala dragoste de oameni , dragoste ce se rasfrangea din dragostea nemarginita a domnului Isus, care ii stapanea inima.
  Se incredea cu toata fiinta sa in promisiunile Domnului ISUS.
  Acesta a fost RADU MURESAN……un om implicat in raspandirea evangheliei pana la marginile pamantului,un om care respira pentru Dumnezeu.
  Ascultam mesajul sau din septembie 2011 la venirea din Uganda,in care, la un moment dat, spunea ca orice crestin isi face la inceputul unui nou an, planuri cu privire la slujirea sa si la misiunea pe care o are de facut in acest sens si ma gandeam cate planuri marete si-a facut si el pentru acest an 2012, cu care sa il onoreze pe Dumnezeu,in special cu privire la misiunea in Africa , dar Dumnezeu,a avut alt plan cu privire la el si l-a gasit gata pentru CERUL VESNICIEI, gata pentru a primi COROANA INVINGATORULUI , gata pentru a se bucura deplin si vesnic, de comuniunea cu Domnul Isus Christos.
  Si acest om, la fel ca multi altii , a fost o marturie vie de traire spirituala pentru mine si pentru multi oameni si plecarea sa atat de grabnica si la o varsta atat de tanara, ne arata ca trebuie sa avem o mare dorinta de veghere pentru ca nu stim ceasul in care Dumnezeu ne va va chema la El.
  Sa fim treji, sa fim in orice clipa gata pentru intalnirea cu DUMNEZEU !
  L-am cunoscut pe fratele ,pe multiubitul RADU MURESAN ,pe care l-am apreciat si l-am iubit asa cum l-au iubit toti cei care l-au cunoscut personal sau l-au auzit vorbind la Vocea Evangheliei si ca om slab ce sunt ,
  regret plecarea lui , in special regret despartirea de familia sa scumpa ,de cei apropiati ai sai, carora le prezint condoleante si ii asigur ca ma rog pentru ei , asa cum cred ca se roaga multi oameni ai lui Dumnezeu si sunt sigura ca Dumnezeu ii va ajuta sa treaca peste aceasta grea incercare.

  a fost ….un om…..dar , a plecat ….UN INGER.

  La revedere .. RADU MURESAN!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.