0

Liceul baptist Reșița. Absolvirea unei promoții aniversare.

Luna iunie este cea mai frumoasă lună – ne bucurăm de roadele în care am investit de-a lungul a patru ani.  Bucuria se împletește cu emoțiile și nostalgia. Așa s-a întâmplat și în cazul absolvenților promoției 2021 din cadrul Liceului Teologic Baptist Reșița care în data de 3 iunie 2021 au venit înaintea Domnului Dumnezeului nostru pentru a mulțumi că până aici bunătatea și îndurarea i-au însoțit în toată această perioadă. Serviciul de mulțumire s-a desfășurat la Biserica Creștină Baptistă Nr. 1 Reșița.

Au fost prezenți absolvenții promoției alături de părinții lor, de cadrele didactice conduse de Cristina Vârdău, director, și Marcu Treica, director adjunct, de oficiali din partea municipalității în frunte cu primarul Ioan Popa, prof. Cristian Chioncel, de reprezentantul Universității Babeș Bolyai-Centrul Universitar Reșița, de pastorul Ilie Tinco, vicepreședinte al Comunitate Caraș, de alți păstori din municipiu și din județul Caraș Severin și, nu în ultimul rând, de membrii Bisericii. 

În mesajul cald adresat absolvenților, Liliana Tomoș, diriginta clasei a XII-a, le-a recomandat acestora: „Trăiți-vă viața frumos și o să rămâneți frumoși și tineri indiferent de vârsta pe care o veți avea.” Prof. Cornel Todea a dirijat cu măiestrie corul absolvenților care a îmbogățit, prin sunet și lauda adusă lui Dumnezeu, evenimentul.

Un moment plin de o încărcătură emoțională/spirituală deosebită a fost înmânarea diplomelor de către prof. Liliana Tomoș, diriginta clasei, iar apoi absolvenții au îngenunchiat și fratele păstor Daniel Bărnuț s-a rugat pentru ei, pentru viitorul lor, pentru examenele ce le stau înainte și pentru luarea deciziilor care  Îl onorează pe Dumnezeu.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru protecția Lui și pentru tot ce se face în România prin promovarea valorilor creștine în contextul școlilor baptiste.

Puteți urmări aici istoria de 20 ani a liceului: https://www.youtube.com/watch?v=I4erZ8Tfrt4 și festivitatea de absolvire: https://www.youtube.com/watch?v=cypkkVTDTqI festivitatea de absolvire

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.