0

O nouă promoție de absolvenți ai Institutului Teologic Baptist din București este gata pentru slujire

Dumnică 12 iulie 2020, la Biserica Baptistă „Betel” din Satu Mare, a avut loc serbarea de absolvire a unei noi promoții a Institutului Teologic Baptist București.

La aproape un secol de la înființare, Institutul Teologic Baptist București, continuatorul Seminarului Teologic Baptist, continuă să reprezinte o emblemă pentru istoria creștinilor baptiști din România.

În cadrul programului de absolvire, alături de profesori și reprezentanți ai Comunităților Baptiste în Bordul de conducere al ITBB, Președintele Uniunii Bisericilor Baptiste, pastorul Viorel Iuga, a transmis un mesaj de încurajare proaspeților absolvenți. La această sărbătoare au fost reprezentate și două organizații misionare cu care Institutul a dezvoltat de-a lungul anilor parteneriate importante: din partea Bordului Internațional de Misiune al Convenției Baptiste de Sud a participat dr. Cameron Armstrong, iar din partea organizatiei Youth Ministry International, Phil Rice și Mike Hinton.

La finalul programului, după momentul decernării diplomelor de absolvire, Vasile Silion, șeful de promoție, a adresat un cuvânt de mulțumire în numele absolvenților pentru familiile, profesorii și bisericile care i-au susținut pe durata celor patru ani de studii.

Un cuvânt special de mulțumire a fost adresat bisericii locale și păstorului coordonator Mihai Micula, pentru organizarea acestui eveniment deosebit. (A consemnat conf. univ. dr. Daniel Mariș, rectorul Institutului Teologic Baptist din București)

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.