0

Minuni din Paradis, filmul transmis de ProTV în prima zi de Paști, se bazează pe o întâmplare adevărată.

Când Christy (interpretată de actrița Jennifer Garner) descoperă că fiica ei de 10 ani Anna (Kylie Rogers, în film) are o boală rară, incurabilă, devine o susținătoare feroce a vindecării copilei, cautând cu înfrigurare o soluție. Căutarea ei disperată este fără succes, eșecul fiind total în momentul în care medicii, declarându-se neputincioși, trimit fata acasă, fără a putea prescrie un tratament. Devastată, mama ei renunță la credința de până aici în Dumnezeu.

Însă după ce Anna are un accident ciudat, căzând în scorbura adâncă a unui copac bătrân din livadă, se întâmplă incredibilul, o minune care îi lasă cu gura căscată nu doar părinții ei, ci și pe medicii care au investigat-o și chiar întreaga comunitate locală. 

Christy (Jennifer Garner) și Annabella (Kylie Rogers)

„Îmi pierdusem credința”, avea să mărturisescă Christy adunării din Burleson, Texas, pe care renunțase să o mai frecventeze. „Din această cauză, nu am văzut ce era în jurul meu. Albert Einstein a spus că există doar două moduri de a-ți trăi viața. Unul este ca și cum nimic miraculos nu se poate întâmpla și celălalt este că tot ce ni se întâmplă este un miracol. Sunt prima care vă spune că nu îmi trăiam viața ca și cum totul ar fi un miracol. Și asta nu m-a ajutat deloc. Minunile sunt peste tot.”

Realizat în 2016 de Affirm Films și distribuit de Columbia Pictures, Minuni din Paradis, regizat de Patricia Riggen, i-a avut în distribuție pe cunoscuții actori Jennifer Garner, Kylie Rogers, Martin Henderson, Eugenio Derbez și Queen Latifah.

Scenariul realizat de Randy Brown, are la bază o poveste adevărată, petrecută în familia Beam cu câțiva ani în urmă, publicată de adevărata Christy Beam, mama Annabellei, în 2015, în romanul cu același nume.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.