0

Dr. Billie Hanks vine în România

Dr. Billie Hanks jr,  fondatorul lucrării “Becoming a Disciple-Maker” va susține prima sa conferință pentru slujitorii bisericilor, interesați în formarea de ucenici.

Billie Hanks

Alături de Dawson Trotman, fondatorul  mişcării Navigatorii şi Robert Coleman, autorul cărții Planul de evanghelizare al Mântuitorului, dr. Hanks este unul din cei mai pregătiți teologi în acest domeniu.

Billie Hanks jr  s-a născut în San Angelo, Texas, iar în 1954 s-a împrietenit cu renumitul evanghelist Billy Graham, fiind cooptat ca membru în conducerea Asociației Evanghelistice Billy Graham. L-a însoțit pe acesta în numeroase campanii de evanghelizare, ocupându-se de formarea  a zeci de mii de instructori în procesul de ucenicizare.

Materialele scrise de el sunt folosite în cele mai renumite seminarii teologice, în cele mai mari biserici şi în cele mai prolifice campanii de evanghelizare din întreaga lume.

Dr. Billie Hanks jr a făcut studii teologice la Southwestern Theological Seminary în Forth Worth , Texas, la California Baptist University în Riverside şi la Southwest Baptist University în Bolivari, Missouri.
În 1972 a înființat  The Internațional Evangelism Association,  prin intermediul căreia a susținut numeroase conferințe în domeniul ucenicizării în America de Nord, America Latină, Asia şi Europa.

Conferința din România va avea loc în perioada 25-26 septembrie la Buziaş. Cazarea va fi la hotelurile Phoenix şi Parc.

La conferință pot participa păstori,  misionari, evanghelişti, lideri de tineret, învățători de Şcoală Duminicală,  reprezentanți mass-media creştină, creştini interesați în formarea de ucenici.

Pentru informații şi înscrieri puteți suna la 0722708172 sau puteți scrie pe adresa harul_tutac@yahoo.com ( Ionel Tuțac). Cei care doresc să participe la eveniment sunt obligați să completeze formularul de mai jos!

Fișă pentru înscriere

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.