0

Secretarul general al Alianței Mondiale Baptiste, dr. Elijah Brown, susține Referendumul pentru definirea căsătoriei ce va fi organizat în România

Ca reprezentant al unei comunițăți creștine de peste 110 milioane de credincioși, reprezentând 235 de convențîi și uniuni baptiste, dr. Brown a reafirmat poziția baptiștilor privind definirea căsătoriei potrivit principiilor biblice. 

Cu ocazia întâlnirii avute la sediul Alianței Mondiale Baptiste cu pastorul Ionel Tuțac, vicepreședinte al Comunității Baptiste Timișoara și Cătălin Vasile, unul din principalii susținători ai Coaliției  pentru Familie, dr. Brown a declarat, într-un interviu acordat postului Prodocens Media,  că familia este inițiativa lui Dumnezeu, reprezintă unirea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie, că ea este un simbol al relației dintre Hristos și Biserică și cadrul perfect pentru creșterea și educarea copiilor.
 
Cu prilejul întâlnirii avute secretarul general a vorbit despre proiectele Alianței în domeniul evanghelismului, educației teologice și al apărării drepturilor omului, dar a subliniat și rolul jucat de baptiștii români în evanghelizarea Europei.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.