0

Cel de-al 106-lea Congres al Bisericilor baptiste române din USA si Canada

Bisericile baptiste române din Atlanta, GA au deosebita bucurie de a vă invita la cel de-al 106-lea congres al bisericilor baptiste române din SUA și Canada ce va avea loc în perioada 31 August – 2 Septembrie, 2018 în Atlanta, GA.

Tema acestui congres este inspirată din celebra cuvântare a Domnului Isus cunoscută ca și “Predica de pe munte”:

VOI SUNTEȚI LUMINA LUMII.  O CETATE AȘEZATĂ PE MUNTE NU POATE SĂ RĂMÂNĂ ASCUNSĂ  (MATEI 5:14)

Dorim să căutăm fața lui Dumnezeu în aceste zile și în părtășia frățească să fim încurajați și motivați la mărturie aleasă în mijlocul acestei generații decăzute, pentru a fi repere convingătoare ale Împărăției lui Dumnezeu în această lume debusolată moral și spritual.

Totodată, la acest congres în cadrul închinării de Sâmbătă seara intenționăm ca în mod public să ne arătăm recunoștiința față de Dumnezeu pentru modul în care l-a folosit pe fr. Pit Popovici în a avea un impact deosebit pentru neamul românesc de pe întreg mapamondul.  Dacă Domnul va voi, în Septembrie, 2018 fr. Pit împlinește frumoasa vârstă de 100 de ani.

Să ne rugăm pentru un congres în care fața Domnului să strălucească peste noi și inimile noastre să fie atinse și captivate de prezența Duhului Sfânt.

Vă așteptăm la Atlanta cu drag! 

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.