0

Curs de Misiune Trans-culturală organizat de Departamentul de Misiune al UBR 

Curs de Misiune Trans-culturală 

19-30 MARTIE 2018 

CURS DE MISIUNE TRANS-CULTURALA 

Ultimele doup locuri disponibile!

Sub coordonarea Departamentului de Misiune al Uniunii Baptiste din Romania, Institutul Teologic Baptist din București, împreună cu Colegiul misional ”All Nations” din Londra va organiza pentru prima dată în România un curs pilot de pregatire pentru misiunea trans-culturală și internațională, sub numele „1:8—Pași spre misiunea mondială.” 

Durata cursului este de două saptamani, în perioada 19-30 Martie 2018. În fiecare zi cursul va începe la ora 9.00 a.m. și se va încheia la ora 18.00 p.m. 

Pregătirea cuprinsă în acest curs vizează domeniii specifice misiunii internaționale, organizate în cinci module: înțelegerea rolului personal în misiune; perspectiva biblică a misiunii; religiile lumii si cultura acestora; aspecte practice de contextualizare și, spre final, activități concrete de lucrare și misiune intregrală. 

Acest curs este deschis pentru orice membru al unei biserici baptiste sau evanghelice din România sau din Diaspora română. După încheierea cursului vom încerca să facilităm absolvenților implicarea în misiune internațională. 

Predarea cursului este realizată atât de profesori din Londra cât și de cei din București. Alte elemente componente alte cursului sunt: vizite la biserici internaționale din oraș, interacțiunea cu alte culturi prezente în București, posibilă vizită la moschee și invitați misionari români și străini. 

Cursul se va ține la Institutul Teologic Baptist din strada Berzei nr 29, sector 1, București. Costul de participare este de 200 lei. Pentru detaliile privind cazarea și masa, vă rugăm accesați formularul de înscriere. Înscrierile au loc până la data de 1 martie 2018 și se fac accesând link-ul de mai jos. Informații se pot obține și prin e-mail sau telefon, vezi detaliile de mai jos. 

Inscrie-te apasând aici sau solicită formular prin e-mail: misiunebaptista@gmail.com 

Vă așteptăm să vă înscrieți, 

Rector, Daniel Maris 

Coord DM al UBR, Alex Vlasin 

 

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.