Mesaj scurt către clasa politică

Doamnelor și domnilor demnitari ai statului român,

În ultimele săptămâni se observă un climat general de intoleranță, de agresivitate la nivelul presei și chiar al unor demnitari din structuri ale statului român față de Coaliția pentru Familie, care transformă exercitarea unui drept constituțional într‑o acțiune cvasi‑criminală.

Istoria, dar și contemporaneitatea demonstrează că atunci când o națiune se dezice de valorile lui Dumnezeu, relațiile dintre oamenii care o compun se vor degrada și, mai devreme sau mai târziu, va ajunge să comită acte de violență greu de explicat.

Noi, cei care susținem inițiativa de modificare a Constituției, suntem susținători ai valorilor conservatoare, dar avem un respect deosebit și pentru cei care văd lucrurile diferit de noi, însă nu vom accepta să ne fie încălcate libertatea de gândire, libertatea de expresie sau libertatea religioasă.

Suntem gata să acceptăm orice rezultat al referendumului pentru definirea clară a căsătoriei (uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie), orice vor decide prin vot cetățenii români, dar nu credem ca noi, inițiatorii și susținătorii acestui demers, în calitate de cetățeni ai României, avem ceva de cerșit de la oamenii pe care i-am ales să ne reprezinte.

În schimb, așteptăm și solicităm respectuos să nu fim ignorați, să înțelegeți că nu renunțăm, dimpotrivă, insistăm să ni se respecte drepturile cetățenești, inclusiv dreptul constituțional al declanșării unui referendum perfect legal si democratic.

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă dea gândul cel bun!

Samy Tuțac


One thought on “Mesaj scurt către clasa politică

 1. Born4Texas

  Bine punctat! Ca natiune, noi romanii nu trebuie sa inghitim tot ce occidentul si presa occidentala democratica ne baga pe gat. Alinierea asta la asa-zisele standarde europene a devenit ceva de genul: daca nu faci ce-ti poruncesc, o patesti. Europa, dar si noi, trebuie sa inteleaga faptul ca tarile membre au identitatea lor proprie, valorile lor proprii si traditiile lor proprii. Nu putem si nu vrem sa renuntam la valorile morale si etice ale unui popor cu credinta majoritara in Dumnezeu (nu conteaa varianta de cult), care a crescut si s-a dezvoltat cu respectul si reverenta datorata divinitatii. Acuma nu toti sunt crestini practicanti; unii sunt doar cu numele. Altii declara ca sunt atei. Dar cu totii ne definim prin acelasi set de valori fundamentale, cu totii ne-am nascut dintr-un barbat si o femeie, cu totii STIM si intelegem ca familia NORMALA este alcatuia dintr-un SOT si o SOTIE, ca acolo unde sunt 2 tati sau 2 mame nu se vorbeste despre o familie normala, de fapt nu o putem numi familie. Numiti-o cum vreti voi, numai familie nu este. Astfel de asocieri nu duc la nici un bine pentru societatea romaneasca, nici macar la binele personal.
  De fapt, toate aceste demersuri pentru a redefini casatoria ca fiind intre orice fel de parteneri,inclusiv de acelasi sex, toate aceste demersuri nu reflecta decat un act egoist, egocentrist in care daor EU conteaza cel mai mult, EU sunt propriul meu dumneeu, EU decid si EU pledez pentru placere. In final este vorba doar despre placerea carnala interzisa (de toti oamenii cu mintea lucida, dar mai ales de Dumnezeu Insusi), placere care in dezvoltatea ei egocentrista a adus in discutie legalizarea homosexualitatii. Este ca si cum ai legaliza bordelurile si toate locatiile destinate placerilor sexuale. Daca homosexualii pot avea astfel de drepturi, de ce nu ar avea acelasi avantaj si curvele?! Se castiga mai bine sa devii curva cu carte de munca decat contabila, doctorita, avocata, farmacista etc. Daca toti acestia castiga drepturi, de ce mai ferim copiii de pornografie?!
  De ce sa-i mai ferim de mocirla asta cand ne place sa ne balacim in ea si ne simtit… „curat-murdar”?
  Intelegeti, oameni buni, ca definind corect casatoria intre un barbat si o femeie si atat! oferim copiilor nostri un viitor. Adoptiile copiilor de catre cupluri gay sunt o alta nascocire bolnava a unor oameni fara minte si discernamant, dorind doar sa arate ca se poate si asa. NU! NU SE POATE SI ASA! FALS! In toata natura asta nu veti gasi un exemplu de relatie intre animale sau vietuitoare de acelasi sex. Asta nu ne invata nimic oare?!
  Daca pana acum am fost feriti de multe rele, este pentru ca poporul roman nu s-a alipit la crezul democratic si populist in privinta relatiilor gay. Este pentru ca oamenii inca mai au o frica de Dumnezeu, mica cum este ea, dar exista! Mai au acel respect fata de lucrul sfant, sacru: FAMILIA!
  Renuntand la aceste valori, renuntam la Dumnezeu Insusi care sta impotriva acestor idei si practici gay.
  Vom ajunge ca si la noi in tara sa se rapeasca copiii efectiv de catre autoritati pe motiv ca nu esti un parinte bun ca sa-i dea la cupluri gay care sunt o pereche de parinti „ideali”, conform cu noile drepturi.
  Daca ei cred ca au astfel de drepturi, si noi ceilalti avem drepturi. Ba inca si fundament pentru drepturile noastre.
  Un sistem care incalca dreptul la libera exprimare si la libertatea religioasa pentru a da drepturi unei minoritati in infimitatea ei este un sistem total corupt si bolnav. Bolnav mental!
  Appropo, este dovedit stiintific ci medical ca aceste porniri gay NU SUNT EREDITARE!!! Deci sunt rodul unei minti bolnave. Chiar si medicii si oamenii de stiinta au declarat acest fapt. Cititi presa de specialitate.
  Revenind la atacurile verbale ale presei.. sunt toate manipulari din exterior, ale trusturilor care platesc pentru sustinerea acestui nou curent. Si nu este nou deloc. Dar abia acum a luat amploare mai mare.
  Normal ca presa sa scrie in favoarea lor, ca doar este platita din banii lor si pentru ei.
  Oamenii care pleaca urechea la aceste nenormalitati nu sunt mai normali decat deci care isi doresc cu ardoare ca anormalul si imoralul sa ajunga la statutl de normalitate si rutina. Total gresit! Total deplasat!

  Romani, treziti-va! Sustineti-va drepturile constitutionale! Stati pe pozitii! Aparati-va credinta si valorile morale asa cum le-a lasat Dumnezeu. Ganditi-va la viitorul copiilor vostri. In ce fel de educatie vreti sa creasca si sa se formeze?!

  P.S.: Daca acest grup de oameni vor sa traiasca in felul acesta imoral, sa o faca cu placere in casa lor. De ce sa fim siliti sa le vedem comportamentul hidos pe strada, prin parcuri si magazine?! De ce sa ne oblige sa le acceptam uratenia vietii lor si sa spunem ca-i frumos asa?!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.