0

Comunicatul Alianței Evanghelice din România cu privire la Referendumul pentru revizuirea Constituției

Alianța Evanghelică din România a luat act de faptul că în spațiul public a apărut Protocolul dintre Coaliția pentru Familie și unele partide parlamentare prin care opiniei publice din România i se aducea a cunoștință faptul că în luna aprilie 2017 se va organiza un Referendum cu scopul modificării Art. 48 din Constituție, ce definește familia.

Pentru creștinii evanghelici, semnarea acestui protocol reprezenta un angajament ferm al partidelor parlamentare în a susține în plan legislativ definirea familiei, așa cum a instituit-o Dumnezeu, ca fiind unirea dintre un bărbat și o femeie.

Alianța Evanghelică din România constată cu surprindere că în Parlamentul României se tergiversează nepermis de mult legea privind organizarea Referendumului.

Mai mult, luările de poziție ale unor membri ai Parlamentului în susținerea familiei tradiționale, au fost dur atacate de președintele celui mai mare partid politic din România.

Această atitudine ridică multe semne de întrebare asupra sincerității declarațiilor de până acum.

În consecință, AER îndeamnă membrii Cultului Creștin Baptist, ai Bisericii Creștine după Evanghelie din România și ai Cultului Creștin Penticostal să persevereze în post și rugăciune, pentru sensibilizarea parlamentarilor ce îi reprezintă, astfel încât Legea Referendumului să fie adoptată în Parlament.

Președinte
Viorel Iuga

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.