0

ADVENTUL-Un timp al pregătirii și al rugăciunii

familiePrin harul și providența lui Dumnezeu, în câteva zile vom intra în ultima lună a anului 2016. Mai este puțin și ajungem din nou la cea mai așteptată sărbătoare a creștinilor, Sărbătoarea Întrupării Lui Cristos.

Deoarece ne aflăm în luna ce marchează sfârșitul unui an, am putea folosi acest timp și ca pe un timp al evaluării stării noastre spirituale, cât și al evaluării relației noastre cu Domnul și cu semenii noștri. De asemenea, poate fi un timp al pocăinței, dar și al mulțumirii față de Dumnezeu și un prilej extraordinar de a împărtăși Evanghelia harului lui Dumnezeu. În plus, luna decembrie, trebuie să fie și un timp al rugăciunii pentru România, pentru alegerile parlamentare din 11 Decembrie, dar mai ales să ne rugăm ca Evanghelia vestită în această perioadă de Advent să aibă impact asupra oamenilor din țara noastră.

Să aveți parte de sărbători binecuvantate, colinde frumoase, mesaje biblice, dar mai mult decât orice să-L aveți pe Cristos, Fiul lui Dumnezeu, Domnul și Mântuitorul nostru, motivul suprem al bucuriei sărbătorilor!
Samy Tuțac

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.