0

Rugăciune pentru națiune Sibiu 27 martie

DSC_0017_6În data de 27 martie a avut loc la Sibiu intre orele 15-18, marșul Rugăciune pentru națiune, un eveniment organizat de Comunitatea baptistă Sibiu într-o strânsă colaborare cu Comunitatea penticostală și creștină după Evanghelie din zonă.

Au luat parte la eveniment credincioșii celor trei comunități care au mărșăluit prin orașul Sibiu timp de o oră pentru ca în final, cele trei coloane de participanți să se întâlnească în centrul orașului pentru a asculta mesaje cu conținut evanghelic rostite de liderii locali și naționali.

 

Evenimentul a fost o buna ocazie de promovare a valorilor creștine în oraș dar a oferit în același timp și o mărturie a credinței creștine pentru cei care doresc sa afle mai multe informații despre  Dumnezeu.

 

În deschiderea evenimentului, dar și pe parcurs, circa doua sute de persoane care au format o fanfară comună a credincioșilor baptiști au intonat cantece cunoscute spre slava lui Dumnezeu. Evenimentul din piața orașului a fost deschis prin intonarea imnului național al României urmat de rugăciune pentru naţiunea noastră.

 

La eveniment au participat circa trei mii de persoane conform estimărilor organelor cate au asigurat bună desfășurare a evenimentului.

 

Sibiul este  si gazda întâlnirii Consiliului Uniunii Baptiste, dar și al Conferinței naționale pe anul în curs.

 

 

 

 

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.