4

UPDATE: FOTO Reprezentanții cultelor evanghelice din România și rectorii Institutelor Teologice participă la întâlnirea cu Președintele Klaus Iohannis

klaus iohannisReprezentanții cultelor evanghelice din România și rectorii Institutelor Teologice participă marți 15 martie 2016 începând cu orele 16.00 la întâlnirea cu Președintele României, Klaus Iohannis. Din partea Uniunii Baptiste din România va participa Viorel Iuga în calitate de Președinte. De asemenea, vor fi prezenți la întâlnire și Daniel Mariș, Rectorul Institutului Teologic Baptist din București, Paul Negruț, Rectorul Universității Emanuel din Oradea și Sorin Bădrăgan din partea Facultății de Teologie Baptistă din cadrul Universității din București.

Alături de reprezentantul Uniunii Baptiste din România, Viorel Iuga și de Rectorii celor două instituții de învățămând superior de confesiune baptistă, vor lua parte la întâlnire și reprezentantul Cultului Penticostal, Rectorul Institutului Penticostal din București, reprezentantul Cultului Creștin după Evanghelie și Rectorul Institutului Timotheus.

intalnire cotroceni

Revista Crestinul Azi

4 Comments

  1. Multumim lui Dumnezeu pentru un asemenea prilj.
    Ne rugam ca Duhul lui Dumnezeu sa va inspire in tot ceea ce e cu adevarat nevoie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.