1

Mesajul Uniunii Baptiste din România adresat Domnului Valeriu Zgonea, Presedintele Camerei Deputatilor cu privire la situația familiei Bodnariu

rp_siglaUBR.jpgDomnului Valeriu Ștefan Zgonea 

Președintele Camerei Deputaților 

 

Stimate domnule Președinte Valeriu Ștefan Zgonea,

 

În numele credincioşilor creştini baptişti din România, dorim ca Dumnezeu să vă aducă în anul care ne stă înainte bucurie, speranţă şi împlinire în slujirea pe care o faceţi pentru ţara noastră.

Vă comunicăm pe această cale că noi, credincioşii baptişti, ne-am rugat şi vom continua să ne rugăm pentru sănătatea, puterea şi înţelepciunea necesară pentru îndeplinirea mandatului dumneavoastră.

În calitate de cetățeni ai României dorim să ne asigurăm că și pe viitor fiecare cetățean român va avea asigurat cadrul legal pentru a-și crește copiii conform valorilor creștine și ale propriei conștiințe, iar dumneavoastră, în calitate de Președinte al Camerei Deputaților, veți fi girantul acestui drept fundamental al familiei.

Vă rugăm insistent să continuaţi să vă implicaţi în rezolvarea legală, favorabilă, a cazului familiei Botnariu Ruth şi Marius şi în asigurarea protecţiei pentru toţi copiii românilor aflați în situații similare. Apreciem demersurile făcute de colegii dumneavoastră până în prezent și nădăjduim ca aceste demersuri vor avea ca rezultat reîntregirea familiei Bodnariu. Totodată, precizăm că nu putem accepta sub nici o formă continuarea separării copiilor de părinţi, atâta vreme cât aceştia din urmă nu au fost găsiți vinovaţi.

De asemenea, credem că ar trebui luat în discuţie şi cazul similar, deşi nu aşa de cunoscut şi mediatizat, al familiei de creştini ortodocşi, Nan Mihaela şi Dumitru, care a rămas fără copii în 27 octombrie 2015: Bianca de 7 ani şi Dragoş de un an şi jumătate.

Vă mulţumim frumos şi vă asigurăm că ne vom ruga în continuare pentru binecuvântarea dumneavoastră, a familiei dumneavoastră şi a întregii naţiuni.

 

Cu deosebită apreciere și considerație,

 

PREŞEDINTE,
VIOREL IUGA

SECRETAR GENERAL,
IOAN ARDELEAN

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.