0

Libertatea care ne distruge libertatea

image

În urma protestelor de săptămâna trecută lucrurile au început să se miște, din toate direcțiile. Dar pentru că doare „la Barnevernet” au început și atacurile împotriva creștinilor, mai ales din partea celor care se tem că vor fi loviți la sponsorizări. Unii dintre cei care au ieșit la atac păreau, până nu demult, adevărate redute ale „pro-democrației”, dar vorba din bătrâni „neamul e neam, dar brânza-i pe bani.”
După prestația jalnică a domnului Moise Guran, cu privire la cazul Bodnariu, mai întâi la Europa FM și apoi la DIGI 24, a urmat domnul Cristian Pârvulescu, care se căznea zilele trecute, tot la DIGI 24, să manipuleze opinia publică (prietenii știu de ce…) împotriva susținătorilor familiei Bodnariu. Domnul Pârvulescu ridica în slăvi „perfecțiunea” sistemului democratic norvegian și era deranjat de faptul că opinia publică și mulți politicieni susțin o familie de penticostali. De ce ar fi o problemă, domnule Pârvulescu, apartenența religioasă a cuiva? Când noi, creștinii, vorbim despre pericolul homosexualitații, dumneavoastră și alți apărători ai libertății spuneți că suntem homofobi și facem discriminare. Dar când dumneavoastră ați incitat la ură și repulsie față de o familie care trăiește o dramă și ați făcut caz că sunt penticostali, nu este discriminare? Ce vă face să credeți că vă puteți permite orice, inclusiv să aruncați un stigmat asupra unei familii greu încercate, doar pentru că aparține unei denominații creștine despre care nu știți mai nimic.

Întrucât nu am auzit să existe vreo autosesizare a Consiliului Național al Discriminării cu privire la afirmațiile jignitoare ale domnului Pârvulescu, sugerez conducerii Cultului Penticostal să sesizeze acest organism cât mai repede posibil. Cultul Baptist a avut, în trecut, o problemă asemănătoare cu domnul Gigi Becali, iar amenda primită de acesta a fost maximă. Acești oameni, aparent onorabili, dar cu interese mărunte de grup, nu au dreptul să spună tot ce vor ei despre oricine, iar apoi să ne ofere lecții de cultură democratică. Democrația susținută de domnii Pârvulescu și Guran, înseamnă libertate pentru orice și oricine, inclusiv pentru emancipații profesori norvegieni care scot copiii de cinci ani la paradele gay…mai puțin pentru creștinii practicanți. Libertatea promovată de acești domni este o libertate care ne distruge LIBERTATEA.

Samy Tuțac
P.S. Frați creștini mai mult ca niciodată să veghem, să ne rugăm și să acționăm.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.