2

Sărbători binecuvântate alături de Hristos Domnul!

Ioan ArdeleanObservăm cu ușurință o secularizare tot mai accentuată a vieții de zi cu zi, inclusiv a sărbătorilor care sunt eminamente creștine.

Sărbătoarea Nașterii Domnului Isus nu este nici ea scutită de acest trend. Cu toate acestea, mesajul întrupării nu își pierde din actualitate nici în anul 2015, an pe care tocmai ne pregătim sa îl încheiem.

Cuvintele care au răsunat pe câmpiile Betleemului sunt pline de putere și la fel de eficiente ca acum 2000 de ani „…în cetatea lui David vi s-a născut un Mântuitor care este Hristos, Domnul.”

Ceea ce sărbătorim în aceste zile este întruparea Fiului lui Dumnezeu pentru mântuirea noastră. Acesta a fost mesajul îngerilor, acesta a fost mesajul pastorilor, acesta a fost mesajul ucenicilor, acesta a fost mesajul evanghelistului Luca, acesta a fost mesajul bisericii și acesta trebuie sa fie și mesajul nostru în aceste zile.

Va doresc sărbători binecuvântate alături de Hristos Domnul!

Ioan ARDELEAN
Secretar general Uniunea Baptistă din România

Revista Crestinul Azi

2 Comments

  1. Vă mulțumim mult pentru urare și doresc și eu multă pace și liniște, astfel ca „ Nașterii Domnului Isus Hristos ” să fie mesajul de bucurie la tote anvoanele Uniunii Creștine Baptiste din România. Domnul să binecuvânteze Biserica din Bistrița și familia Ardeleanu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.