1

Apel pentru libertate: 18 octombrie

image18 octombrie – Apel pentru libertate!

„Atunci, în strâmtorarea lor, au strigat către Domnul, și El i-a eliberat din necazurile lor.” Psalmii 107 :19

Traficul de persoane reprezintă sclavia zilelor noastre. Deși sclavia a fost abolită legal, estimările spun că la momentul actual există peste 35 de milioane de oameni în sclavie.

Încă din anul 2006, ziua de 18 octombrie a fost declarată Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane, un fenomen atât de îngrijorător și răspândit în România care a fost declarată țara sursă nr.1 de proveniență a victimelor.

Deoarece anul acesta data de 18 octombrie va fi într-o zi de duminică, cu ocazia acestei zile îndemnăm bisericile să se alăture campaniei de luptă împotriva traficului de persoane. Prin informare, rugăciune, implicare, putem fi o unealtă în mâna lui Dumnezeu care să aducă eliberare și totodată care să prevină și să combată răspândirea acestui fenomen.

Vă încurajăm să folosiți resursele puse la dispoziție de către organizația creștină eLiberare care este implicată în lupta împotriva traficului de persoane.

Pachetul „Biserici pentru libertate” include tot ce aveți nevoie pentru a ține o întâlnire de duminică pe tema traficului de persoane. Pentru accesare, click aici

Împreună să strigăm la Tatăl atât pentru libertatea celor asupriți cât și pentru eliberarea față de păcat!

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.