0

Studentii de la Southern Baptist Theological Seminary susțin protestele împotriva Planned Parenthood

Protest Planned ParenthoodStudenții și personalul de la Southern Baptist Theological Seminary din Louisville au participat într-un număr semnificativ la protestele împotriva practicilor Planned Parenthood. În data de 22 august, credincioșii din 320 de orașe din Statele Unite au ieșit să protesteze împotriva practicilor clinicii Planned Parenthood.

Acuzațiile îndreptate împotriva clinicii afirmă că în cadrul acestei entități medicale organe și chiar părți din corpurile copiilor avortați sunt pur și simplu vândute. Acuzațiile au stârnit un val de indignare și de proteste în întreaga Americă și au generat un scandal național.

Practicile au fost mediatizate prin intermediul canalelor de comunicare seculare, iar primii care au luat act și poziție împotriva acestora au fost creștinii evanghelici care nu doar că dezaprobă astfel de practici dar condamnă inclusiv avortul efectuat în astfel de clinici.

Unul dintre protestatari, Timothy Keiser, student la doctorat, relatează că unul dintre cele mai bune momente ale întregului protesc a fost când cei adunați au început să cânte în fața clinicii „Isus pe copii iubește…”

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.