0

Colecta nationala de misiune

rp_siglaUBR.jpgIubiţi fraţi păstori şi biserici în Domnul Isus Hristos,

În rugăciunea Mântuitorului găsim urmatoarele cuvinte: “Mă rog ca toţi să fie una, cum Tu, Tată, ești în Mine, și Eu în Tine; ca, și ei să fie una în noi, pentru ca lumea să creadã că Tu M-ai trimis.” Scopul unităţii este misiunea. De aceea dorim ca şi anul acesta să continuăm slujirea noastră împreună şi vă invităm astfel să luaţi parte la Colecta Naţională de Misiune.

După cum deja ne-am obişnuit, şi colectă de anul acesta va fi folosită atât pentru proiectele de misiune locală, misiunea din țările limitrofe, inclusiv slujirea bisericilor baptiste din diaspora europeană, cât şi pentru dezvoltarea misiunii pe plan internaţional.

Astfel că, vă invităm să ne stați alături şi în anul 2015. Nu am putea realiza nimic din toate acestea dacă rugăciunile și susținerea voastră financiară nu ar fi manifestată în mod real și practic. De aceea, cu ocazia sărbătorii Pogorârii Duhului Sfânt din data de 31 Mai 2015, vă rugăm să organizați în Biserica dvs. Colecta Națională de Misiune, cu scopul de a ne sprijini în slujirea pe care o facem pentru dvs. Pe site-ul UBR veţi putea găsi o prezentare ppt pe care o puteţi folosi în biserica dvs. Fondurile vor fi vărsate în contul: RO 04RNCB 0072 0497 1891 0009, BCR Sector 1, (Specificați pe mandat: Pentru Misiune), adresa: str.Dâmbovița nr.9-11 Sect.6 București, Cod Fiscal: 4965683. Fondurile primite la Departamentul de Misiune vor fi folosite exclusiv în scopul slujirii misionare propuse.

Vă mulţumim.

Slujim împreună,
Alexandru Vlasin
Coordonator Departament de Misiune,
Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din România

www.uniuneabaptista.ro, misiunebaptista@gmail.com

PREZENTAREA POWER POINT poate fi descarcata de AICI

SCRISOAREA in format WORD poate fi descarcata de AICI

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.