Sedinta consiliilor reunite ale UBR

În cursul zilei de 28 aprilie va avea loc ședința Consiliilor reunite ale Uniunii Baptiste din România. Evenimentul este găzdiut de Centrul de conferințe “Al șaptelea izvor” din localitatea Șiștarovăț, judetul Arad și începe la orele 10.30. Ședința reunește membrii consiliului vechi și ai noului consiliu care au fost propuși de către comunitățile baptiste locale. Cu această ocazie se va propune locul desfășurării Congresului Uniunii Baptiste, tema acestui congres și se vor discuta propunerile pentru funcțiile de slujire disponibile în cadrul Cultului Baptist.

Până în momentul de față și-au arătat disponibilitatea de a candida pentru funcția de Președinte al Cultului: Viorel Iuga, Faniel Mariș și Ionel Tuțac. Pentru Secretar general sunt propuși: Cornel Boingeanu, Ioan Ardelean și Mircea Ursu. Pentru Vicepreședinte cu misiunea Otniel Ioan Bunaciu. Pentru Vicepreședinte cu pastorala Samuel Tuțac, Paul Vasile și Ilie Tinco. Pentru slujirea în calitate de Vicepreședinte cu educația: Paul Negruț, Daniel Fodorean și Daniel Mariș. Pentru Secretar general adjunct: Ilie Milutin și Timotei Rusu.

Congresul Cultului va avea loc în data de 28-29 mai și va alege dintre candidați câte o persoană pentru fiecare funcție specificată.


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.