11

Otilia Bunaciu a plecat la Domnul

BunaciuOtilia Bunaciu (18.05.1928 – 14.01.2015), sotia pastorului Ioan Bunaciu a plecat la Domnul in data de 14 ianuarie 2015 in jurul orei 15.00 dupa o lupta cu boala care a durat cativa ani si care a tinut-o in mare parte imobilizata la pat.

Otilia (Turcu) Bunaciu s-a născut în 18 mai 1928 in Almaș, judetul Arad, iar in luna iunie a anului 1951 s-a casatorit cu Ioan Bunaciu. Familia Bunaciu a fost binecuvântată cu un copil: Otniel Bunaciu. Dupa casatorie Otilia Bunaciu s-a inscris si a urmat pentru o perioada de doi ani cursurile Institutului Teologic Protestant din Cluj.

Otilia Bunaciu a lucrat timp de 25 de ani, in perioada 1960 – 1985 ca Secretara la Uniunea Baptista din Romania fiind cunoscuta de catre cei cu care lucra indeaproape drept „sora Uniune”.

Inmormantarea va avea loc in Bucuresti si va fi organizata de Biserica Baptistea Providenta din Ferentari unde sora Otilia era membra.

Serviciul funerar se va desfasura dupa urmatorul program:

Joi 15.01 2015: ora 18.00 Serviciul de priveghi – Biserica Baptista Providenta – Ferentari Str Talazului nr 16, Bucuresti

Vineri 15.01 2015: ora 18.00 Serviciul de priveghi – Biserica Baptista Providenta – Ferentari Str Talazului nr 16, Bucuresti

Sambata 15.01 2015: ora 12.00 Serviciul de inmormantare – Str Talazului nr 16, Bucuresti

Revista Crestinul Azi

11 Comments

  1. Frumusetea unui caracter nobil spiritual si-a gasit in viata sora Otilia ,iar acum cand Domnul a chemat’o acasa a ajuns sa se intilneasca cu Acelpa care l-a iubit fara sa-L fi vazut , a crezut fara sa-L vada ,si acum a intrat in bucuria Stapinului EI. Pentru familia ramasa, cuvintele scripturi sa le aveti ca bun suport de mingaiere; Sa nu vise tulbure inima .Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine .In Casa tatalui Meu sint multe locasuri .daca n’ar fi asa v’as fi spus .Eu Ma duc sa va pregatesc loc .Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati loc ,Ma Ma voi intoarce si vo voi lua cu Mine ca acolo unde sint Eu ,sa fiti si voi. Ioan 14.1-3 Mangaiati-va dar uni pe alti cu aceste cuvinte.1 Tes. 4.18 SINCERE CONDOLIANTE FAMILEI

  2. Cu siguranta ca despartirea de cei dragi este dureroasa, dar stim ca este mai bine sa fim in prezenta Domnului care s-a dus sa ne pregateasca un loc in casa de sus.
    Pentru fratele Ioan si Otniel Bunaciu si intreaga familie dorim ca mingiierea Duhului Sfint sa fie cu voi si siguranta intilnirii din slava sa va dea putere sa fiti tari la plecarea sorei Otilia, care a ajuns sa fie cu Domnul la odihna si fara dureri.
    Condoleante familiei si bisericii din care a facut parte.
    Alese binecuvintari.
    Daniela & Alex Popa dr. Chicago, 01/14/2015

  3. Şi eu am cunoscut-o destul de bine pe sora Otilia. A fost o femeie deosebită, un suflet mare. Ne privea pe fiecare seminarist ca pe un fiu. Ne sfătuia înţelept şi ne respecta. Sunt sigur că Domnul o va răsplăti pentru fiecare lucru bun făcut pentru noi şi pentru mulţi alţii. Domnul să mângâie familia.

  4. Am cunoscut-o în tinerețe pe sora Otilia ca un exemplu vrednic de urmat, o femeie frumoasă, hotărâtă și plină de încredere în Dumnezeu.
    Sora Otilia a fost persoana aleasă de Domnul să îmi dea prima biblie la vârsta mea de 18 ani, biblie pentru care m-am rugat ani de zile. Ea a fost un răspuns la rugăciunile mele și o încurajare deosebită pentru acel timp. Voi păstra o plăcută amintire a mărturiei ei frumoase și slujirea pentru Domnul. Întotdeauna a știut să se apropie cu dragoste de oameni și în mod deosebit de mine. Mă rog pentru familie ca Domnul să îi mângăie de această despărțire. Mia Oglice

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.