1

Conventia bisericilor baptiste romane din SUA si Canada

Conferinta bisericilor baptiste romaneIn perioada 29 – 31 august, 2014, a avut loc cea de-a 102 -a Conventie a Bisericilor Baptiste Romane din Statele Unite si Canada in orasul Hickory, NC. Tema Conventiei a fost: “Iată Eu stau la ușă, și bat.” Apocalipsa 3:20

Aceste cuvinte surprind într-un mod subtil iminența revenirii Domnului Isus și importanța auzirii glasului Său de către Biserica vremurilor din urmă, care a devenit un loc “căldicel”, al compromisului cu lumea. În același timp, este un mesaj plin de speranță și dragoste adresat și celor care nu-L cunosc pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor, și care au încă marea șansă să fie salvați.

Domnul este aproape să revină, dar este și mai aproape de cel care Îl primește acum, fiind gata să aibă o relație intimă cu acesta la masa părtășiei sfinte. Este timpul pentru Biserica secolului XXI să asculte vocea Mântuitorului și să trăiască în părtășie cu El,  așteptându-I și grăbindu-I venirea, trăind Evanghelia și ducând mesajul ei la o lume însetată după mântuire. 

Din Romania au raspuns invitatiei Presedintelui Conventiei bisericilor romane din SUA si Canada, pastorul Eusebiu Rusu, Otniel Ioan Bunaciu Presedintele Federatiei Baptiste Europene si al Uniunii Baptiste din Romania, al cărui mesaj poate fi accesat AICI si Daniel Maris, Rectorul Institutului Teologic Baptist din Bucuresti.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.