0

Un nou apel pentru ajutorarea sinistratilor din Serbia

Serbia 1
Cupa Serbia
Serbia 2
Uniunea Baptista din Romania multumeste tuturor partenerilor care s-au implicat in sprijinirea fratilor de credinta din Serbia afectati de inundatiile din aceasta tara. In urma acestui apel au plecat spre Serbia doua tone de alimente si produse de stricta necesitate care au fost deja distribuite.
In data de 07 iunie Comunitatea Baptista Bucuresti a organizat un campionat local de fotbal cu scopul de a face o strangere de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor, iar in urma acestui apel au fost stranse donatii in valoare de 1965 lei. Suma va fi redirectionata spre Uniunea Baptista din Serbia.

Intrucat au fost biserici care si-au exprimat dorinta de a continua ajutorarea fratilor din Serbia, Uniunea Baptista doreste sa comunice faptul ca in data de 27 iunie, va pleca spre Belgrad / Obrenovat cel de-al doilea transport de alimente neperisabile si bunuri de stricta necesitate.
Dorim sa indemnam pe aceasta cale bisericile din tara care doresc sa se implice in ajutorarea credinciosilor baptisti, sa raspunda apelului pana in data de 21 iunie cand un camion al Fundatiei Betania va putea prelua alimentele destinate ajutorarii credinciosilor baptisti afectati de inundatii.
Recomandam colectarea ajutoarelor umanitare la sediul comunitatilor baptiste zonale.
Modalitati de sprijin: 
Cu alimente si bunuri neperisabile – la nivel de biserica
Financiar – Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania
Cod fiscal 4965683
IBAN RO26 RNCB 0072 0497 1891 0001 BCR Sect 1
Adresa Str Dambovita 9-11 Sect 6 Bucuresti
Cu mentiunea: DONATIE SERBIA
 
Informatii suplimentare:
Aurel Mercioniu – Fundatia Betania 0752 158 183 
Ruben Ologeanu – Uniunea Baptista 0725 22 67 44 (pana pe 18.06) sau 021 430 10 60

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.