0

Secretarul general Ionel Tutac si senatorul Ioan Iovescu invitati la ROMIT TV

tutac iovescu gheorgheSâmbăta seara, între orele 17,30-19,30, pastorul Ionel Tutac, secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania si senatorul Ioan Iovescu au fost invitați la emisiunea „Pâinea Vieții”, la postul de televiziune italian Romit TV.

Emisiunea a fost moderată de pastorul Radu Gheorghe si este un proiect evanghelistic al crestinilor din Asociatia Bisericilor Crestine Baptiste Romane din Italia.
Prima emisiune a avut loc in data de 14 Februarie, iar de atunci in fiecare sâmbăta seara romanii din Italia pot recepționa mesajul Evangheliei, in toată Italia, prin canalele 246 si 790.

Pastorii romani din Italia, dar si musafirii din Romania, interesați sa participe la dezbaterile teologice televizate prin Romit TV pot lua legătura cu moderatorul emisiunii, pastorul Radu Gheorghe, prin e-mail, pe adresa rgheorghe99@yahoo.com.

Rugati-va ca prin acest proiect Evanghelia sa poată avea impact in viata romanilor din Italia si noi biserici românești sa poată fi plantate in aceasta tara. Rugati-va, de asemenea, ca bisericile românești sa poată susține financiar acest proiect.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.