Raspunsul bisericilor din Bucuresti la apelul Uniunii Baptiste privind strangerea de ajutoare pentru Serbia si Bosnia Hertegovina

IMG_2797 In urma demersului facut de Uniunea Baptista din Romania si a sprijinului acordat de Fundatia Betania, bisericile baptiste din Comunitatea de Bucuresti au colectat si trimis catre persoanele afectate de inundatiile recente din Serbia, aproximativ doua tone de alimente, haine si produse de igiena personala.

La aceasta campanie rapida de strangere de ajutoare au raspuns mai multe biserici din Bucuresti, urmand ca si altele sa se alature demersului intr-o faza ulterioara. Au participat la aceasta actiune si persoane particulare care au dorit sa isi ajute fratii afectati de inundatiile din Serbia. Camionul cu alimente si bunuri va pleca in aceasta seara (30 mai) spre Serbia, iar sambata va ajunge, cu voia lui Dumnezeu, la destinatie.
Uniunea Baptista din Romania multumeste bisericilor partenere in acest proiect, Fundatiei Betania pentru ajutorul acordat in distribuirea alimentelor precum si postului Radio Vocea Evangheliei care s-a implicat in promovarea acestui proiect.
Contact:
0725 22 67 44

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.