1

Cunoaste Cuvantul

Franklin GrahamAzi, multi asa numiti crestini fie nu cunosc, fie nu cred Cuvantul Domnului. In ochii lor, legile lui Dumnezeu sunt demodate. Judecatile lui nu sunt un motiv de teama. Diavolul nu poate fi real. Iadul nu este vesnic.

Lucrul acesta este inspaimantator si mortal. Isus nu doar ca ne avertizeaza cu privire la iad, dar El si-a dat viata pe cruce ca noi sa fim liberi de pacat si sa scapam de moarte si de condamnare daca ne incredem in El ca Domn si Mantuitor.

Dumnezeu uraste pacatul la fel de mult pe cat ne iubeste pe noi. Cu toate acestea, avem crestini care cocheteaza cu pacatul si le spun ca totul va fi bine. Singurul mod in care pot justifica acest lucru este sa presupuna ca s-a schimbat Cuvantul lui Dumnezeu la fel cum se schimba anotimpurile sau cum se schimba vremurile.

Vremurile s-au schimbat cu siguranta, dar Cuvantul Domnului nu. Profetul Isaia ne spune „iarba se usucă, floarea cade; dar cuvântul Dumnezeului nostru rămâne în veac.” Isaia 40:8

Cuvantul lui Dumnezeu inca semnifica ceea ce spune. Toti trebuie sa fim pregatiti sa stam la judecata inaintea unui Dumnezeu sfant. Singura modalitate de a ne pregati pentru acest lucru este sa te pocaiesti de pacatele tale si sa crezi in Isus ca Domn si Mnatuitor personal.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.