0

Congresul baptistilor romani din Italia

Baptisti italia_optÎn data de 12-13 ianuarie 2013 a avut loc la Torino, în Italia, al treilea Congres al Convenţiei Bisericilor Creştine Baptiste Conservatoare Române şi Moldoveneşti din Italia. Au participat 29 de delegaţi din 10 Biserici Baptiste din Italia, precum şi doi delegaţi din Asociaţia Baptistă din Italia. Invitat special a fost pastorul Otniel Bunaciu, preşedintele Uniunii Baptiste din România. A participat de asemenea şi fratele BenOni Ardelean, proaspăt ales senator în Parlamentul României.

A fost un timp frumos de părtăşie prin cântare, rugăciune şi predicarea Cuvântului. Slujitorii din bisericile baptiste din Italia au avut posibilitatea să se cunoască mai bine şi să stabilească noi relaţii pentru colaborare şi pentru a fi o mărturie pentru oamenii care nu-L cunosc pe Domnul Isus.

A fost ales şi noul Comitet Executiv, astfel: fratele Sorin Olaru, reales ca preşedinte, fr. Cristi Popescu ca şi secretar şi fratele Eugen Creinicean reales ca şi casier. Dorim ca Dumnezeu să binecuvânteze şi această lucrare şi să fim în slujba Domnului în toate lucrurile.

Sorin Olaru, Torino

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.