Mesajul de bun venit al Rectorului

Dragi studenţi ai Institutului Teologic Baptist din Bucureşti,

Bine aţi venit în cadrul programului de învăţămînt cu frecvenţă al Institutului, în noul an universitar 2012-2013.

Institutul Teologic Baptist din Bucureşti doreşte să contribuie la dezvoltarea şi modernizarea învăţământului teologic, printr-un program ce urmăreşte promovarea excelenţei în educaţia teologică din România. În acest sens, ITBB a început un amplu proces de reînnoire curiculară pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă bisericile evanghelice în societatea de azi. 

Noua echipă managerială a ITBB îşi propune ca obiective principale în mandatul actual  creşterea semnificativă a performanţei educaţionale, păstrarea etosului ITBB dezvoltat de-a lungul a peste 90 de ani de existenţă, formarea de slujitori duhovniceşti competenţi şi pasionaţi pentru extinderea Împărăţiei lui Hristos, precum şi dezvoltarea relaţiilor cu Bisericile baptiste din ţară şi din străinătate.

Ne bucurăm să vă avem parteneri în procesul de pregătire academică şi formare spirituală prin care să dezvoltăm împreună abilităţi de slujire după modelul cristic.

RECTOR

Conf. dr. Daniel-Marius MARIŞ


Topics #biserica baptista golgota #Bucuresti #cursurilor universitare la Institutul Teologic Baptist #daniel maris #teologie