0

Consiliul Federatiei Europene Baptiste de la Elstal

Conciliul Federației Europene Baptiste a avut loc, anul acesta la Centrul Baptist German Elstal de lângă Berlin. Au fost așteptate 46 de delegații compuse din membri ai Federației Europene Baptiste și din parteneri de misiune ai aceleiași organizații.

Uniunea Baptistă din România a fost invitată să își trimită reprezentanții săi respectiv, Ionel Tuțac, secretar general UBR și Otniel Bunaciu președinte al Uniunii Baptiste și totodată vicepreședinte al Federației Europene Baptiste.

Printre deciziile luat cu ocazia acestui consiliu amintim primirea oficială a Irish Baptist Network în cadrul Federației ca membru cu drepturi depline precum și decizia de a muta Seminarul Teologic Baptist Internațional de la Praga la Amsterdam. Dintre participanți, după numărarea voturilor s-a constatat că 89% a votat pozitiv, 85% au susținut ideea ca Seminarul să se concentreze preponderent pe studiile doctorale, iar 92% au fost de acord ca proprietâțile actuale ale seminarului să fie vândute. Mutarea va avea loc cel mai probabil în vara anului 2014.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.