0

INSTITUTUL TEOLOGIC BAPTIST – ÎNTÂLNIREA ALUMNI

Stimați colegi de slujire, suntem bucuroși să putem beneficia de harul lui Dumnezeu și binecuvântarea de a fi parte a planului măreț de mântuire prin Domnul Isus Hristos. Pe deplin recunoscători față de Dumnezeu, ITBB inițiază începând cu acest an întâlnirea anuală Jubilelul absolvenţilor, eveniment la care sunt invitați toți cei care au absolvit cursurile Institutului Teologic Baptist, ori ale Seminarului Teologic Baptist din București.

Începând cu anul 1921, Seminarul Teologic Baptist din Bucureşti a format generaţii de lucrători ce sunt chemați să rememoreze amintiri, să-și întâlnească colegii și să aibă părtășie împreună.

Evenimentul va avea loc în zilele de 28-29 septembrie în București, programul jubiliar desfășurându-se începând cu masa de prânz, vineri 28 septembrie ora 13:00 şi se va incheia sâmbătă 29 septembrie cu masa de prânz. 

Dorința noastră este ca un număr cât mai mare de absolvenți să poată participa, şi de aceea vă rugăm să transmiteți această invitație tuturor absolvenților pe care îi cunoașteți, slujitori activi sau pensionari, din țară sau străinătate, după programul menționat în anexă.

Cu speranța că în curând ne vom putea bucura de părtășia frățească la acest eveniment, dorim ca pacea Domnului și bucuria mântuirii să vă însoțească!

Cu deosebit respect și dragoste în Hristos Domnul,

RECTOR
Conf.dr. Daniel MARIȘ

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.