0

UPDATE: Olimpiada de religie

Luni, 2 aprilie, la ora 18, la Centrul de Studii Biblice al Asociatiei „Precept Ministries” de la Surduc, judetul Timis, a avut loc festivitatea de deschidere a Olimpiadei de Religie a Aliantei Evanghelice din Romania. Au fost prezenti aproximativ 200 de elevi(castigatori ai fazelor judetene), profesori, insotitori si reprezentanti ai autoritatilor.
Alianta Evanghelica a fost reprezentata la acest eveniment de pastorii Virgil Achihai-presedinte si Ionel Tutac-membru in Comitetul Executiv. Din partea Inspectoratului Scolar Timis a participat domnul inspector general Marin Popescu, iar din partea Universitatii Europene Dragan doamna rector prof. univ. dr. Persida Cechin-Crista.Consiliul Judetean Timis a fost reprezentat de domnul consilier Mihai Bojin. Fiecare dintre musafirii prezenti a vorbit despre importanta educatiei crestine si despre rolul principiilor morale in viata societatii.
Grupul Harmonix si tinerii Bisericii Crestine Baptiste „Harul” din Lugoj au cantat spre slava lui Dumnezeu. La festivitatea de deschidere au fost prezenti si reprezentani ai presei laice(Radio Resita, Ziua de Vest, Actualitatea), dar si ai presei crestine(Radio Vocea Evangheliei, Harul, Familia Crestina).

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.