Avem nevoie de voluntari!

 

În vara anului 2012, Ucraina va fi una din țările gazdă ale Campionatului European de Fotbal (Euro 2012). În momentul de față este în ucru un proiect evanghelistic  intitulat “Mai mult decât Cupa.” Evenimentul este menit a folosi acest turneu ca o unealtă de evanghelizare pentru Ucraina. Meciurile vor începe din 9 iunie și vor continua până pe 1 iulie când se va juca finala la Kiev. “Mai mult decât Cupa” unește bisericile locale, organizațiile și liderii de tineret pentru acest eveneimnt evanghelistic ce va avea loc în timpul Euro 2012. Nevoia noastră cea mai mare este ca oamenii să se alăture proiectelor în Iunie și Iulie. Noi nu putem face totul singuri!

Iată câteva dintre metodele și ideile de evanghelizare din timpul Euro 2012:

  • lucrare în zonele în care sunt fanii și echipe de ajutor care să slujească turiștii și fanii
  • lucrare la orfelinate și între copiii aflați în situații de risc
  • Proiectarea evangheliei prin intermediul ecranelor uriașe care difuzează Euro 2012
  • Evanghelizare prin turnee locale de fotbal, seminarii si tabere
  • Evanghelizare și lucrare la stadioanele din orașele care găzduiesc Euro 2012
  • Resurse (broșuri, pliante, revista “Drumul campionului”, filme biografice cu mărturii ale elitei atletice)

 

Fiecare persoană este liberă să aleagă proiectele și ideile la care vrea să participe.

 

Planul nostru este să mergem în toate zonele Ucrainei, nu doar în orașele gazdă și încurajăm echipele sau indivizii să vină în Ucraina, să meargă în orășele și sate ca parte a slujirii loc aici.

 

 

Cazare și masă 

 

Costul cazării de persoană variază în funcție de tipul gazdei. Dorim ca toate echipele de misiune să se bucure de ospitalitatea poporului ucrainean. Vom asigura găzduire, iar aceasta va include o cameră și un mic dejun. O donație de 10 $ de persoană pe zi ar fi de apreciat. Se poate sta în campusurile creștine pentru 20 $ pe zi. Membrii echipelor vor fi responsabili pentru mesele din timpul zilei. Costul mediu pentru hrană alocată unei zile este de circa 10 $ pe zi de persoană. În cele din urmă, membrii echipelor pot închiria o cameră de hotel pentru sume cuprinse între 50 $ – 300 $ pe zi.

 

 

Donații pentru proiect

 

Încurajăm fiecare echipă să aducă cu ea ceva bani în plus pentru a ne ajuta să cumpărăm echipament sportiv, răcoritoare pentru vizitatori în zonele destinate fanilor, medicamente care vor fi distribuite în timpul vizitelor la spital sau jucării care vor fi distribuite în vizitele la orfelinat.

Vom accepta de asemenea donații pentru acest proiect misionar în valoare de 500 $ de la echipă. Această donație nu este o condiție obligatorie pentru a fi prezenți. Orice donație ne va ajuta să acoperim cheltuielile legate de închirierea echipamentului audio și video pentru zonele în care se află fanii.

Așteptăm să lucrăm cu voi!

Înregistrați-vă aici:

http://www.zakubok.info/en/participate/missionteams.html

 

Dacă biserica / organizația / biserica ta este interesată să se implice în campania evanghelistică “Mai mult decât Cupa” de la Euro 2012, vă rugăm să ne informați la adresa mai sus menționată pentru a putea să vă ținem la curent cu ultimele noutăți.

Topics #euro 2012 #fotbal #misiune #Ucraina #voluntari