Departamentul Invatatorilor de Scoala Duminicala pentru Copii din cadrul Uniunii Baptiste a organizat intre 22-24 martie conferinta: „Lucrarea cu copiii.O joaca pentru oameni mari?” Evenimentul a avut loc la Sucevita si a adunat 115 invatatori de Scoala Duminicala din Bisericile Baptiste din Romania.

La aceasta conferinta au participat si reprezentanti ai catorva organizatii specializate in lucrarea cu copiii: Fundatia „Copilul si Lumea”, ABWE, AWANA, EGM, Micii Exploratori, Asociatia „Precept Ministries”.

Principalele teme abordate sunt: Lectia biblica pentru copii, Bursa ideilor, Aprofundarea Cuvantului lui Dumnezeu, Jocuri de interior, Cum sa lucrezi cu vocea copilului?, Mesaj cu desen-Pilda Semanatorului, Dificultati in lucrarea cu copiii, Pericole care ii pandesc pe copiii de astazi, Metode de predare la lectia biblica, Cum sa predai o cantare?, Cunoasterea Numelui lui Dumnezeu.

Printre vorbitori s-au aflat: Evert Kuijt, Florin Saitis, Susan Stroschein, Radu Cletiu, Ovidiu Blaj, Oana Grigore, Alina Chibici, Daniel Bruda.

Grupul „Ghedeon” din Lugoj a condus momentele de lauda si inchinare.

Din partea Uniunii Baptiste a fost prezent la acest eveniment secretarul general, pastorul Ionel Tutac.

Dupa primele 2 zile de conferinta concluzia participantilor este ca  lucrarea cu copiii nu este o joaca pentru oamenii mari!


 

Topics #invatatori #lucrarea cu copiii #scoala duminicala