0

Stiri Baptiste Ianuarie

Oradea, 3 ianuarie 2011,

Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste Oradea a organizat, cu ocazia renovării sediului situat pe strada Emanuel Gojdu nr 5 din Oradea, o întâlnire la care a participat alături de pastorii locali din Comunitatea Baptistă și de Președintele Comunității Petrică Vidu și Președintele Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România, Dr. Otniel Ioan Bunaciu.

 

Praga, 11-14 ianuarie,

 Între 11-14 ianuarie 2012 a avut loc la Seminarul Teologic Baptist din Praga (IBTS), o conferință organizată de EBAid, un departament al Federației Europene Baptiste, cu tema Biserica și implicarea socială. La conferință au participat reprezentanți ai mai multor uniuni baptiste care fac parte din

Federația Europeană Baptistă și care sunt implicate în lucrarea socială, dar și societăți și organizații misionare care colaborează cu aceste uniuni.

În cadrul evenimentului au conferențiat Otniel Ioan Bunaciu, Președintele Uniunii Baptiste care a prezentat o serie de reflecții teologice și studii biblice, dar și Rupen Das, din partea baptiștilor canadieni care lucrează ca misionar în Liban și care a prezentat un model de implicare socială a Bisericii precum și tehnici de imlementare, monitorizare și evaluare a proiectelor.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.