2

Conferința națională de tineret 2011

Livius Percy, Președintele Societății MIsionare Române anuntă Conferința Nasțională de Tineret 2011:

 

Doresc să va reamintesc de apropierea Conferinței Naționale de Tineret, organizată de Societatea Misionară Română la Biserica Baptistă Maranatha din Suceava, care va avea loc între 22 și 26 august.

Tema conferinței este  Cum să trăim în așteptarea revenirii Domnului Isus Cristos – o examinare a învățăturii din 1 și 2 Tesaloniceni. Cred că tema este deosebit de relevantă dacă observăm cu atenție tot ce se petrece în jurul nostru. Bineînțeles că vor fi discutate multe subiecte legate de venirea Domnului, înțelegerea escatologiei biblice și trăirea în sfințenie în lumea noastră.

Anul acesta echipa de conferențiari va fi alcătuită din Livius Percy, Samy Tuțac, Viorel Candrianu, Virgil Neagu, Dan Boingeanu și Florentin Clipa.

Pentru inscrieri intrați pe site-ul www.StudentiCrestini.rosi acolo aveți toate informatiile la secțiunea Conferinta de Tineret.

Vă invităm să veniți pregătiți să participați la timpul de laudă și închinare deoarece dorim să oferim posibilitatea mai multor participanți să cânte, să prezinte mărturii personale sau să contribuie în alte moduri la edificarea celorlalți.

Nu uitați de provocarea de a memora 1 și 2 Tesaloniceni – veți primi un premiu special dacă memorați, și veți beneficia toată viața de Cuvânt!

Vă așteptăm la Suceava!

 

Livius T. Percy,

Preşedintele SMR


Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.