Iubiţi fraţi în Domnul Isus Hristos,

Fie ca sărbătoarea Rusaliilor să aducă o experimentare proaspătă și profundă a puterii lucrării Duhului Sfânt în viața bisericilor noastre. După cum știți, acum trei ani, Consiliul Uniunii a decis organizarea unei colecte de misiune cu ocazia Rusaliilor. Bisericile baptiste au răspuns în fiecare an susținând astfel slujirea care a decurs din viziunea Uniunii cu privire la misiune.

Din sumele strânse prin aceste colecte Uniunea Baptistă susține parțial o persoană care coordonează partneriatul dintre bisericile din România și cele din Serbia. Anual această susținere se ridică la 12000RON. Din anul 2010 Uniunea Baptistă susține un misionar indigen într-o țară din Asia Centrală cu o susținere care se ridică la suma de de 12000RON anual. Coordonarea misiunii în cadrul Departamentului de Misiune și cheltuielile cu biroul se ridică la 15000RON anual. Pe langa aceste proiecte Uniunea a susținut deplasările la unele conferințe de misiune organizate de Uniune și acestea se ridică la 11000RON anual. Astfel bugetul de misiune al UBR are nevoie de 50000RON pe an pentru a desfășura aceste activități.

Având în vedere că misiunea rămâne o prioritate și în acest mandat al Uniunii vă rugăm în primul rând să susțineți în rugăciune Departamentul de misiune. În al doilea rând vă rugăm ca, așa cum am stabilit împreună, de sărbătoarea Rusaliilor să organizați o colectă pentru proiectele Departamentului de misiune și ținta să fie 1RON de membru.

Mulţumim Domnului pentru osteneala și dragostea dumneavoastră. Toate fondurile primite la Departamentul de Misiune vor fi folosite doar în scopul propus. Vă rugăm să transmiteți prin transfer bancar sumele strânse prin colecte în contul Uniunii care este dedicat pentru Departamentul de misiune:

Cont RO04RNCB 0072 0497 1891 0009, BCR Sector 1 (Specificați: Pentru Misiune)

Puteti descărca DE AICI un material pentru colecta din ziua Cincizecimii.

Președinte,

Otniel Ioan Bunaciu

 


Topics #cincizecime #colecta misiune