0

Rusia: Pastor baptist ucis în bătaie

Yuri Golovin, pastorul bisericii baptiste Central Baptist Church din St.Petersburg în vârstă de 76 de ani, a fost omorât în bătaie de câţiva atacatori necunoscuţi în faţa casei unui membru în vârstă din biserica sa şi pe care intenţiona să-l viziteze. După atac Golovin a reuşit să îi atragă atenţia membrului bisericii care a chemat urgent salvarea însă, din cauza rănilor grave, pastorul a murit după ce a ajuns la spital.

Nu s-a putut afla motivul atacului însă International Christian Newspaper indică faptul că s-ar putea să fie vorba de nişte persoane consumatoare de droguri din regiune.

Pastorul de tineret, Anton Tretyak, vorbind despre pastorul Yuri Golovin a spus „În timpul botezului meu din 1991, el a auzit mărturia mea despre cum m-am întors la Domnul şi m-a invitat să particip la distribuirea de Nou Testamente în şcoli şi spitale. Atunci am putut să văd un exemplu de creştin adevărat, căruia nu îi era teamă să mărturisească despre Hristos şi să trăiască pentru El. Aceasta a fost direcţia mea spre viaţă!”

Este novoie de rugăciune pentru ca Domnul să mângâie familia şi biserica pastorului Yuri Golovin şi să transforme această durere în noi oportunităţi de a răspândi Evanghelia în St. Petersburg.

Detalii suplimentare pe pagina Slavic Gospel Association.

Cristina Bucur

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.