2

Interviu cu Florea Cristian

Florea Cristian este un fost preot ortodox care a devenit pastor baptist. În lungul drum pe care l-a parcurs a întâlnit situații care merită să fie cunoscute de credincioși. O parte din experiența convertirii sale poate fi găsită pe site-ul nostru, dar și în revista Creștinul Azi.

Materialul este structurat pe mai multe părți pentru a nu solicita foarte mult serverul care găzduiește site-ul și pentru a oferi posibilitatea celor interesați de a urmări anumite părți din interviu.

[audio:http://revistacrestinulazi.ro/wp-content/uploads/2010/05/Interviu-Florea-Cristian-a.mp3]

[audio:http://revistacrestinulazi.ro/wp-content/uploads/2010/05/Interviu-Florea-Cristian-b.mp3] [audio:http://revistacrestinulazi.ro/wp-content/uploads/2010/05/Interviu-Florea-Cristian-c.mp3] [audio:http://revistacrestinulazi.ro/wp-content/uploads/2010/05/Interviu-Florea-Cristian-d.mp3] [audio:http://revistacrestinulazi.ro/wp-content/uploads/2010/05/Interviu-Florea-Cristian-dd.mp3] [audio:http://revistacrestinulazi.ro/wp-content/uploads/2010/05/Interviu-Florea-Cristian-e.mp3] [audio:http://revistacrestinulazi.ro/wp-content/uploads/2010/05/Interviu-Florea-Cristian-f.mp3]

Revista Crestinul Azi

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.