0

Vancouver: Ospitalitate cu prilejul Jocurilor Olimpice

Peste 400 de voluntari baptişti din 25 de state şi din două provincii canadiene s-au alăturat voluntarilor campaniei „More Than Gold” pentru a împărţi cafea caldă şi pentru a-L face cunoscut pe Hristos mulţimilor din Vancouver venite aici cu prilejul jocurilor Olimpice.

Cu containere portabile pline cu ciocolată caldă şi cafea, duzine de distribuitori voluntari s-au aşezat la colţurile străzilor înconjuraţi de alţi voluntari ai campaniei îmbrăcaţi cu jachete albastre cu marca More Than Gold şi având rucsacuri pline cu insigne, ghiduri ale oraşului şi copii ale Evangheliei după Marcu abordând trecătorii pentru conversaţii şi cafea.

„Oamenii chiar răspund acestor acţiuni” a spus Justin Aldrige, un voluntar din cadrul UNLV (University of Nevada-Las Vegas), care, chiar cu două nopţi în urmă, vorbise cu un ateu.

Nu doar cafeaua atrage atenţia turiştilor ci şi insignele. Atunci când înmânează insignele cu marca More Than Gold voluntarii folosesc culorile de pe acestea pentru a împărtăşi despre Isus Hristos.

A rămas mai mult de o săptămână de Jocuri Olimpice şi echipe de voluntari continuă să vină.

„Singura noastră nădejde este că Dumnezeu va folosi eforturile noastre pentru a face programări divine”, a spus Debbie Wohler, misionară în Vancouver din cadrul NAMB (North American Mission Board).

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.